Consiliul Județean Mehedinți Proiecte de dezvoltare transfrontalieră Mehedinți- Vidin

La Consiliul Județean Mehedinți a avut loc  întâlnirea bilaterală  româno-bulgară .  Subiectul  principal al  discuție l-a constituit continuarea bunei cooperări la nivel transfrontalier dintre Mehedinți și Vidin.

La acest dialog  a participat   Momchil Stankov,  Guvernator al regiunii Vidin  Aladin Georgescu ,  președintele Consiliului Județean Mehedinți și  Liviu Mazilu,  vicepreședinte al CJM.

Principalul subiect de discuție al întâlnirii s-a referit la continuarea demersurilor privind achiziția unui sistem de alarmare și avertizare, în timp real pentru necesar locuitorilor județului Mehedinți și Regiunii Vidin.

Acest sistem de alarmare este extrem de necesar pentru situații de urgență, deoarece de existența și funcționalitatea acestuia depinde salvarea vieților oamenilor și diminuarea sau excluderea pierderilor materiale.

Siguranța populației, a vieții și bunurilor materiale este un obiectiv prioritar atât pentru Consiliul Județean Mehedinți cât și pentru autoritățile bulgare.

Din acest motiv întâlnirea între reprezentanții autorităților române respectiv, Aladin Georgescu și Liviu Mazilu, din partea Consiliului Județean Mehedinți , de o parte și Momchil Stankov, guvernatorul Regiunii Vidin de  cealaltă parte a fost una importantă, definindu-se colaborarea și identificându-se sursele de finanțare.

G.P15078915_341860646187970_7658763841120331673_n

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s