CONSILIUL JUDEȚEAN MEHEDINȚI: Proiecte pentru mehedințeni cu un gigant din industria IT

Aladin Georgescu, președintele Consiliului Județean Mehedinți a purtat discuții despre proiecte și investiții în județul Mehedinți, cu o delegație a unui gigant din industria IT, la nivel mondial, compania chineză  Huawei. Această companie e interesată să investească în  Mehedinți,  să construiască un parteneriat durabil , care să aducă beneficii ambelor părți .

La  discuțiile despre proiecte și  investiții generatoare de  locuri de muncă au participat primarul municipiului Drobeta Turnu Severin,  Marius Screciu dar și candidații PSD Mehedinți, la alegerile parlamentare ,  Constantin Trușcă și Vlad Bontea,  precum și Liviu Mazilu,  actualul vicepreședinte al Consiliului Județean Mehedinți dar și candidat la Senatul României.

Aladin Georgescu, președintele Consiliului Județean Mehedinți a declarat despre acestă întâlnire de lucru, că a fost benefică: ,, Fiind unul dintre cei mai importanți jucători pe piața de IT, românii fiind recunoscuți  pentru abilitățile lor în acest domeniu,  reprezentanții companiei au declarat că sunt interesați să dezvolte un parteneriat cu Mehedințiul în vederea dezvoltării economice. Putem oferi celor interesați, o serie de facilități, iar reprezentanților companiei le-am prezentat detaliat aceste facilități. Le putem pune la dispoziție de la terenul pe care să

construiască și să dezvolte afacerea, până la o serie de facilități fiscale, pe care le putem oferi cu sprijinul Primăriei  Drobeta Turnu Severin, dar și cu sprijinul celorlalte primării din județ, unde de asemenea se pot dezvolta  investiții. Am discutat mai bine de două ore cu delegația companiei chineze și cred că i-am convins ca în prima fază,  să  dezvoltăm împreună un proiect pilot în ceea ce privește managementul traficului rutier pe drumurile județene, precum și managementul transportului public de persoane din județ,,.

Vor urma și alte discuții tocmai pentru a identifica soluții de colaborare ți de implementare a unui parteneriat constructiv de ambele părți.

G.Pgeorgescu-screciuvlad-doicaru

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s